Jättecouscous med korv

Written By: tezzansmat.se - Feb• 02•11

Stora couscous med korv

Couscous-sallad med stora couscous (moghrabiah) – kokade i en bit hönsbuljongtärning, fetaost, soltorkade tomater, cocktailtomater, lök och till det ugnsstekt korv (bratwurst). Lite olivolja och grovmalen svartpeppar på och så klart!

Det finns flera fördelar med att tillaga korven i en form i ugnen istället för att steka den i en panna på spisen. Den sköter sig själv och det blir inget skvätt på spisen, den blir garanterat genomvarm, det behöver inte tillsättas något extra fett och mycket fett från korven rinner ut i formen. Dessutom tycker jag att den blir saftigare, konstigt nog, kanske för att den typ kokar i ugnen. I vilket fall så är det väldigt enkelt att slänga in den i ugnen och ägna sig åt det som är roligt – fixa salladen. :-)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *