3-rätters middag

Written By: tezzansmat.se - Feb• 05•11

Då mina föräldrar är och hälsar på oss i Oslo några dagar slog vi på stort och lagade en 3-rätters middag. :-)

Förrätt

Förrätten blev skivad avokado med skagenröra – köpt på Mares restaurang (enligt uppgift Oslos bästa fiskrestaurang) som också har en liten delikatessbutik.

Ugnsbakad fisk med potatis, lök och vitlöksklyftor

Huvudrätten blev ungefär det ovanför (har ingen bild). Torsk i ugn med lök, tomater, potatis, vitlöksklyftor, citron, vitt vin och till det spenat.

Tezzans apelsinchokladmousse

Efterrätten blev apelsinchokladmousse, men lite finare dekorerad än dem ovanför. 😉

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *