Hotellfrukost

Written By: tezzansmat.se - Dec• 05•10

Frukost i Berlin

Eftersom vi bor på ett lägenhetshotell, Clipper, så får man fixa sin egen frukost. Perfekt tycker vi. Hotellet ligger på Behrenstrasse 47 precis vid Friedrichstrasse och Unter den Linden vilket gör att vi har många ställen att välja på när vi ska handla frukost.

Croissanterna och pajbitarna (skink- och ostpaj och ingefärs- och pumpapaj) kommer från BioBackHausBahnhof Friedrichstraße, men de var tyvärr inga höjdare trots att det andra, till exempel grönkålssnäckorna, som vi köpt därifrån har varit jättegott. Så imorgon blir det nybakat från Lafayettes gourmetavdelning istället. Däremot kan man lita på Kalinka Kefir – rinnig men god, tycker N.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *