Teriyakimiddag med kyckling och vildrismix

Written By: tezzansmat.se - Nov• 27•10

Kyckling med ris och teriyakisås
Kyckling med ris och teriyakisås

Detta blev supergott faktiskt! Tycker oftast inte om färdiga såser men den här Teriyakisåsen från Blue Dragon var jättegod. Kycklingen lade jag in i ugnen med olivolja, grovmalen svartpeppar och salt, vildrismixen kokade jag enligt förpackningen och såsen värmde jag bara i en kastrull. Katoz Vildrismix är en blandning mellan parboiledbehandlat långkornigt ris och svart vildris – som ger en lite nötaktig smak – supergott och passar till allt!

Rispåsar

Finns även i varianterna Katoz Red Rice Mix – som är en blandning mellan rött ris och parboiledbehandlat fullkornsris, och Katoz Black Rice Mix – som är en blandning mellan svart ris och fullkornsbasmatiris. Alla varianterna har en mycket god, lite nötaktig smak och är mycket roligare att servera (och äta) än bara vanligt fullkornsris hela tiden.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *